بدغذایی کودک بعد از مریضی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 29 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقتتون بخیر

دختر من هفته گذشته 2 ساله شد. ما به شهرستان رفته بودیم و در آنجا پدرش و دختر عمه و عمه اش مریض شدند. دختر من هم دو روز از بعد از ظهر کمی تب میکرد و یک شب هم به نسبت تبش بیشتر شد البته نهایتا به 39 درجه رسید. ولی در طول روز حالش خوب بود و کلا علائم سرما خوردگی نداشت. فقط در همین حد دو روز تب کرد. ولی بعد از آن کمی بد غذا شد و ما به خانه خود برگشتیم ولی دخترم هنوز هم بعد از 2 روز بد غذا است. دخترم شیر مرا میخورد ولی خیلی کم شده بود و بیشتر موقع خوابیدن میخورد. یا زمانی که حوصله اش سر میرفت یا زمانی که یه کم یبوست بود. ولی الان با اینکه راحت دستشویی میکند. هم کمی بهانه گیر شده. هم اینکه مدام شیر مرا میخواهد. امروز با او مقابله کردیم و با اینکه خیلی گریه کرد ولی من و پدرش هی بغلش کردیم باهاش بازی کردیم ولی به او شیر ندادم. تا زمان خواب ولی هر چه کردیم بیش از چند قاشق کوچک غذا نخورد. قبلا هم اگر در طول روز شیر طلب میکرد تا با او بازی میکردم دیگر بهانه نمیگرفت و سرگرم بازی میشد ولی الان اینگونه نیست. باهاش صحبت کرده بودم که فقط زمان خواب شیر مرا بخورد و باید شیر خانوم گاوه رو بخورد او هم قبول کرده بود. و پیش از این سفر اشتهایش نیز بتز تر از قبل شده بود. نمیدانم چه کنم خیلی نگرانش هستم. ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام مادر عزیز، بی اشتهایی متعاقب بیماری امری کاملا طبیعی هست و جای نگرانی نداره، فقط در طول این مدت سعی کنید بیشتر خوراکیهایی که دوست داره بهش پیشنهاد بدید و نگران نباشید.

تجربه شما

 سلام ممنون از راهنماییتون