به علت کم شدن رشد بچه،در سی و هفت هفتگی اون را به دنیا آورده ام از لحظه ای که به دنیا آمده به اکسیژن نیاز داشته ام آر آی مغز سالمه ولی شیر از راه دهان میخوره اکسیژن میاد پایین از راه لوله بهش شیر میدادن آیا خوب میشه؟ علتش چیه و درمان چیه؟ در زمینه قلبش سالمه عکس رنگی انداختن ریه هایش یکم اشکال داره وزن بچه دو کیلو و سیصد گرمه. لطفاً راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل هیچ
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

احتمال مشکل دار بودن نوزاد شما در زمان تولد( دیر گریه کردن، رسیدن اکسیژن کم به مغز و....) وجود دارد.
این بچه ها نیاز به مراقبت بیشتر و زحمت زیاد والدین دارند.
اینکه آینده چه پیش خواهد آمد نیاز به گذشت زمان دارد این را کاملا نمیتوان پیش گویی کرد.