نحوه صحیح از شیرگرفتن کودک

69 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام از صبح بهش شیر ندادم... سینه هام درد میکنه... شنیدم گاهی سرطان سینه به خاطر شیر گرفتن غلطه.... الان منو راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید این مطلب از نظر  علمی اثبات نشده  است نباید یکدفعه کودک را از شیر بگیرید مثلا اگر روزانه ۳ تا ۴ بار به کودک خود شیر می دهید باید یک وعده را حذف کنید به همین ترتیب وعده های شیر دهی را  روز به روز کم کنید  سعی کنید کودک خود را سیر نگه دارید تا بهانه شیر نگیرد وبا شیشه شیر به کودک خود شیر پاستوریزه بدهید ممکن است روزهای اول کمی سینه شما درد بگیرد اما روز به روز از درد آن کاسته شده وشیر شما کم میشود وقتی وعده های شیردهی روز را کلا حذف کردید به سراغ کم کردن وعده های شب بروید