سلام خانم دکتر خسته نباشید و خدا قوت پسرمو با هر ترفندی موفق به از شیر گرفتن نشدم چه تدریجی چه ناگهانی برای مثال سینه سمت راستم و لاک قرمز زدم گفتم خون اومده یه بار لاک پاک شد گفت خوب شده شروع کردن به خوردن همه اطرافیان مدام بهم میگن از شیر بگیرش غذا هم میخوره اما شیرم در کنارش اگه شیر ندم میلرزه حرص میخوره با خودم میگم شیر روزانه بشه کم کرد تو خواب یا بعدش که از خواب پا میشه حتما باید شیر بخوره چه کنم برام شده یه معضل تو رو خدا راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام. اول اینکه اصلا از تکنینک ناگهانی نباید استفاده کنید برای از شیر گرفتن. این پروسه بسیار اصطراب آور هست برای کودک و بهتره زمانهایی که میاد سمتتون برای شیر سعی کنید سرگرمش کنید و حواسش رو پرت کنید و اینکه دو روز ساعتهایی که تمایل به شیر داره رو یادداشت کنید و طبق اون روزهای بعدی قبل از ساعت درخواست شیر بهش خوراکی ای که دوست داره بدید تا سیر باشه و تقاضای شیر نکنه. در این دوران کودکتون رو بسیار در آغوش بگیرید و بسیار بهش محبت کنید تا از نظر ذهنی نگران از دست دادن محبت شما با قطع شیر نباشه.