سلام خسته  نباشید. من هم زمان باردارم و دخترم دو هفته دیگه میشه دو سالش هر روشی بگید امتحان کردم که از شیر بگیرمش اما بازم میخوره صبرزرد استفاده کردم با رژ لب رنگی کردم چسب زدم . چسب رو میکنه صبرزرد رو میخوره  میگه  تلخ بعد با دستش هی  پاک میکنه بعد بوس میکنه میگه حالا تمیزه شروع میکنه به خوردن رژلب که میزنم میگه  اوف بعد ناز میکنه دستمال میاره پاک میکنه  بوس میکنه میگه حالا سالمه بعد میخوره . از اون بچه هاست که به زخم  خودشم رحم نمیکنه میکنه زخمش رو. خیلی  وابسته شیر شب تا صبح چند بار بلند میشه شیر میخوره همیشه با شیرخوردن خوابیده بدون شیرخوردن تا الان خوابش نبرده چیکار کنم من با این بچه هم خوابش درست بشه هم شیرشو بگیرم شیشه شیرم نمیخواد

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
ممنون.از مقدار زمان شیر خوردن شروع کنید.یعنی مثلا" اگر الآن شیر خوردنش یک ربع طول میکشه از این به بعد ، ۱۰ دقیقه بهش شیر بدید و رفته رفته مدت زمان طول کشیدنش رو کم کنید. بعد تعداد دفعات رو کم کنید مثلا" الآن اگر ۸ مرتبه در شبانه روز میخوره به ۶ مرتبه برسونیدش. بعد رفته رفته تعداد دفعات رو کم کنید.
از طرف دیگه هم همزمان در کنار این حرکتها از غذاهای مخصوص کودکان،شیرخشک یا شیرگاو هم کمک بگیرید.
یا این که میتونید شبها قبل از خواب بهش اجازه بدید که با سینه هاتون بازی کنه و یا اونهارو لمس کنه اما اجازه نداره بخوره؛ چون جدای از تغذیه و سیر شدن، آرامش روانی هم مطرحه و بچه ها احساس آرامش میکنن موقع شیر خوردن.