حدود دوماه پیش خانه ای اجاره کردیم بدین صورت:بنگاه خونه ای رو از صاحبخانه اصلی اجاره کرده و طبق رضایت خود صاحبخانه این خانه را به ما مجددا رهن داده...یعنی صاحبخانه پول رهن کمتر و اجاره بیشتر از بنگاه دریافت میکنه و ما پول رهن بیشتر و کرایه کمتر از بنگاه اجاره کردیم.البته ما در هنگام قولنامه با بنگاه حضور و امضای صاحبخانه را بعنوان شاهد پای قولنامه هم داریم...حالا کاشف به عمل آمده که بنگاه کلاه بردار از آب درآمده و فعلا دردسترس نیست...حالا ما این وسط موندیم چه کنیم موقع اتمام مدت اجاره و تخلیه پول رهنمونو از چه کسی دریافت کنیم...آیا تا زمانی که پول رهن دریافت نکردیم از لحاظ قانونی حق تصرف و نشستن درخانه با ماست ؟یا صاحبخانه میتواند حکم تخلیه بگیرد؟

پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام وقت بخیر،تا انتهای مدت اجارتون مشکلی پیش نخواهد اومد ولی در همین حین حتما از بنگاه طرح شکایت کنید،
موفق باشید