درخواست مهریه و نفقه برای شوهره فراری

سلام من ۲ ساله عقدم و باکره نیستم.همسرم وقتی اومد خاستگاری گفت خونه و ماشین داره ولی بعد فهمیدم چیزی بنامش نیست یه جور منو و خانوادمو فریب داده.و از همون اول با کارت داداشش خرج میکرد یعنی گردش حساب نداره .

شغلشم ازاده ولی درامدش خوبه. ۴ ماهه قهرکرده و ازم فرار میکنه میگن برو دادگاه احضاریه بیاد برین مشاوره..

من میخوام نفقه و مهریه بذارم اجرا

 ایا میتونه بده یا نه با این شرایط و درخواست عدم تمکین میتونه بده؟؟

چون خونه نگرفته و اگه درخواست تمکین بده باید باهاش زندگی کنم؟

و درخواست مهریه و نفقه بدم  مشاوره هم میفرستن دادگاه یا باید درخواست طلاق بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
نفقه شما از زمان عقد لغایت حکم قابل مطالبه بوده و مهریه نیز قابل اجرا و مطالبه است و صدور و اجرای حکم تمکین منوط به تامین منزل مشترک و تهیه وسایل و امکانات آن بعهده زوج می باشد ، لذا پیشنهاد می شود بعد از قطعیت حکم نفقه و پس از صدور اجرائیه نسبت به تقدیم دادخواست طلاق خویش اقدام نمائید و یه تخلف ایشان از شرط ضمن عقد و عسر و حرج خویش استناد کنید
ضمناً توصیه موکد می شود قبل از هر اقدامی موضوع را بصورت دقیق تر و حضوری با وکیل در میان بکذارید.
موفق باشید