سلام. تو رو خدا به دادم برسید دیگه دارم دیونه میشم، پسرم کلاس سوم ابتدائی همینجوریشم درس نمیخوند حالا بعد از این تعطیلات هر بار معلمش یه مشقی چیزی میفرسته یا خودم میگم برو درستو بخون انقدگریه میکنه و غرغر میکنه که به مرگم راضی میشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 9 جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام مادر عزیز
عذرخواهی می‌کنم بابت تاخیر در پاسخ
اول اینکه علت عدم علاقه فرزندتان به درس باید مشخص شود تا بتوان اون را ترغیب به درس خواندن کرد.در حال حاضر روشی که می‌تونم به شما پیشنهاد کنم این هست که از سیستم تشویق استفاده کنید . به طور مداوم تذکر برای درس خواندن نداشته باشید.برای اینکه این رفتار زودتر تغییر کند باید پیامد مثبتی برای او در نظر بگیرید تا این رفتار شکل ثابت پیدا کند.می‌توانید با لحن آرام اما قاطع بگویید که تا ساعت ...وقت دارد تکالیفش را انجام دهد و اگر تکالیف انجام شود جایزه اش را می‌گیرد شما جایزه های مورد علاقه او را لیست کنید و تهیه کنید و از قبل در منزل داشته باشید هر زمان او را در حال تمرین و توجه تکالیف درسی دیدید به او توجه کنید و از تشویق کلامی استفاده کنید بلافاصله بعد از انجام تکالیف به او‌پاداش دهید.توجه داشته باشید که پاداش حتما باید ویژگی ترغیب کنندگی داشته باشد و متناسب (منظور از تناسب اینکه آیا آن جایزه انقدر جذابیت داره که بخاطرش به سمت انجام تکالیف برود یا خیر ) مدتی را با این شیوه ادامه دهیدو از تذکر دائمی پرهیز کنید.اگر پاسخی نگرفتید بفرمایید که شیوه های دیگر پیشنهاد داده بشه .البته که پیشنهاد میکنم برای ریشه یابی علت مراجعه حضوری داشته باشید .
موفق باشید