بلاتکلیفی و شوهره فراری

سلامم.من ۲ ساله عقدم و ۲۱ سالمه و همسرم ۳۲. از همون اول که اومدن خواستگاری چون من بچه اول بودم پدرو مادرم زیاد تجربه نداشتن خیلی اسون گرفتیم واسه همسرم،من شوهرم وقتی اومد خواستگاریم گفت با داداشاش شریکه تو خونه و ماشین و بعد که عقد کردم فهمیدم چیزی بنامش نیست همه چیز واسه دوتای دیگست

هرموقع بحث این چیزا میشد ازش میپرسیدم پرخاشگری میکرد و جواب درستی به من نمیداد یه روز من خیلی عصبی شدم رفتم خونه مادرشوهرم قضیه رو واسشون تعریف کردم که ببینم چی داره چی نداره اونا خندیدن و جواب درستی ندادن

 اینم بگم واسه من تا الان هیچ هدیه و طلایی نخریدن،بعد رفتم جای داداش بزرگش و همونی که حساب کتابا دستشه و بدون هیچ بی احترامی درحضور خودشو و داداشش حرف زدیم و جوابمو دادن.

بعد باهم خوب شدیم چند بار با هم تلفنی صحبت کردیم از یه روز دیگه جوابمو نداد هرچی زنگ و پیام زدم گفت تو پول پرست و طلاپرستی گفت زن پول پرست و طلا پرست نمیخوام هروقت اخلاقتو عوض کردی بهم زنگ بزن.

گذشت تا عید بهش تبریک گفتم جواب نداد حتی پیش خانوادمم نیومد و یه زنگم نزد یه تبریک بگه.بعد بابام بهش زنگ زد میخواست دعوتش کنه خونمون باهاش حرف بزنیم و مشکلمونو حل کنیم چند بار بابام زنگ و پیام داد جواب نداد.

یه روز بلند شدم رفتم خونه مادرشوهرم بهشون گفتم چرا اینکارو میکنه میخواستم وایستم منتظر باشم باهاش حرف بزنم بعد اینا خبردادن به شوهرم که اومدم اونجا شوهرم شب نیومد خونشون منم یه شب وایستادم تا صبح بیاد صبح هم پدر شوهرم گفت پاشو برو خونتون این نمیاد و برودادگاه درخواست بده. اونجای جای مشاوره حرف بزنین تا احضاریه نیاد نمیاد حرف بزنه و خودشم پیام داد میخوام قانون بینمون قضاوت کنه .

منو و با اشک و گریه راهی خونه کردن و الان سه ماهه میگذره جواب منو و خانوادمو نمیده در ضمن من باکره نیستم و تا جایی که بتونم میخوام باهاش زندگی کنم

 تورو خدا کمکم کنین، گفتن که قصدش طلاق نیست قصدش مشاوره و اگه قصدش مشاوره است من علاف اینا نیستم که برم پله های دادگاه رو پایین و بالا بخاطر مشاوره و اگه برم دادگاه باید طلاق بگیرم اگه طلاق بگیرم این باخت منه چون نه واسم خرجی کرده نه طلایی داده .باکره هم نیستم

 یکی از داداشاشم طلاق گرفته اینا راه های طلاقو خوب بلدن و بهم مهریه هیچی نمیدن چیزیم به نامش نیست اصلا و میخوام زندگی کنم ..بهش پیامم دادم گفتم برو مشاوره ادرس بده منم بیام ولی هیچ جوابی نمیده.

اینا به من میگن‌ پول پرست ولی درصورتی که خودشون فهمیده بودن که پدرومادرم وضعشون خوبه اومده بودن منو بخوان

تازه خانوادشم به مامانم میگفتن شما واسه دخترتون جهیزیه خوب و مارک بدین و به شوهرم کمک کنین.

چند روز دارم پیام میده میگم منو میخوای یا نه جوابمو داد گفت نمیخوامت هرکار دوست داری بکن دیگه جوابتو نمیدم هی زنگ نزن هی پیام نده

.خانوادش مثل دخترای ۱۲ ساله فراریش میدن و قایمش میکنن اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم میگن برو دادگاه احضاریه بیاد برین مشاوره.‌حداقل میخوام برم سرخونه زندگیم بعد جدا شم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
شما حتما باید با یک‌مشاور حقوقی مشورت کنید
باتوجه به شرایطی که شرح دادید ادامه این زندگی به صلاح شما نیست
نگران باکره نبودنتان نباشید با توجه به اینکه دوسال است عقد کرده اید این موضوع باعث میشود که مهریه تان را کامل بگیرید
چرافکر میکنید بهتر است ازدواج کنید و بعد جداشوید فقط بخاطر اینکه باکره نیستید؟ شما کار خلاف شرعی نکرده اید و قانون نیز ازشما حمایت میکند مطمعن باشید آسیبی که بعدازدواج میبینید بیشتر است
شما بسیار جوان هستید و فرصت برای زندگی و اینده بهتر دارید
حتما با یک مشاور حقوقی و آگاهی از حق و حقوقتان مشورت کنید