کاهش وزن بیماران pco

سلام و خسته نباشید بنده 28 سالمه 5 سال هست pco دارم

برای اضافه وزنم دو تا از پزشکان برام دارو تجویز کردن ولی نمیدونم کدومشون تاثیر بیشتری دارن و متاسفانه دسترسی به پزشکمم هم ندارم

اسامی داروها: گرین مینس- کرمیوم سنتری- cinnamon plus

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

برای کاهش وزن بایستی در کنار استفاده از مکمل هایی که پزشکتون بهتون پیشنهاد کرده اقدام به رژیم گرفتن بکنید. بدون رژیم صحیح کاهش وزن با هیچکدام از این مکمل ها امکان پذیر نیست. اما مکمل پیکولینات کروم از میان مواردی که گفتید اثرات مشخص تری دارد(گرچه سایر موارد هم می توانند در کنار رژیم تاثیرگذار باشند)

با احترام