راهکارهای برخورد با سوگ

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 66 بازدید 1 تبادل تجربه

پسر داييم  ٧روزه فوت شده ميخوام بدونم با چه كارهايی مادر و پدر رو اروم كنيم؟ اخه تک بچه بود. ٢٢ سالشم بود

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اول خیلی تسلیت میگم هم به شما وهم به خانواده گرامی تون.

عزیزم کاری که باید انجام بدید اینه که اجازه بدید دوره سوگ بگذره درواقع عزاداری کنند تا تخلیه هیجانی اتفاق بیفتد ... خیلی سبکتر وآروم تر میشوند

به والدین تان بگویید چقدر دوستشان دارید وآماده شنیدن حرفهاشون هستید.

در کنارشون باشید وبهشون دلگرمی بدهید.ارتباط لمسی بیشتری داشته باشید.بغلشان کنید

اجازه دهید با خیال راحت هرچقدر دلشان می خواهد گریه کنند

راه حل ندید مثلا اینکارو کن بهتر بشی ویا اون جا نرو حالت بدتر میشه و...

در مواقع لزوم در مورد پسر دایی تون صحبت کنید از خاطرات واحساسات خودتون بگید.در مورد خوبی ها وخاطرات خوبشان بگویید
در این دوران سعی کنید بیشتر در کنار خانواده متوفی باشند.

مراقب باشید جملاتی مثل عیب نداره.میگذره یادتون میره. و.. استفاده نکنید

خودتان به راحتی احساساتتان را بیان کنید وبه والدینتان کمک کنید راحت تر سوگواری کنند وبهتر با واقعیت سازگار شوند

با آرزوی آرامش

سلیمانی

تجربه شما

من در سوگ برادرم سوره ی یاسین رو میخوندم آروم میشدم

شاید روزی ۴یا ۵بارم میشد

البته با معنیش .