سوگ از دست دادن جنین

سلام،

۳۶ ساله هستم و دوقلو باردار بودم (مونو کوریون، دی آمنیون). جواب آزمایش غربالگری دومم وجود دو فاکتور رو بالاتر از حد نرمال نشون داد و من مجبور به انجام آمنیوسنتز شدم. دو روز بعد، در جواب اورژانسی به من اعلام کردند که بچه‌ها هیچ مشکلی ندارند ولی چهار روز بعد از آمنیوسنتز که برای سونوگرافی آنومالی رفتم، یکی از جنین‌های من ضربان قلب نداشت. بچه‌ی سالم من به خاطر انجام این تست تهاجمی از دستم رفت و ممکنه قل باقی‌مونده هم دچار مشکل بشه.

از این اتفاق حدود دو هفته میگذره و من هر روز خودم رو به خاطر تن دادن به انجام اون تست لعنت می‌کنم. هر شب خواب می‌بینم که افرادی برهنه به طرز فجیعی جلوی چشم من تکه‌تکه میشن. فکر اتفاقی که افتاده لحظه‌ای من رو رها نمی‌کنه. مدام توی ذهنم زمان رو به عقب برمیگردونم و می‌گم: دو هفته پیش همین موقع بچه‌ی من زنده بود...

لطفاً کمکم کنید. این غم داره نابودم می‌کنه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
متوجه احساس شما و ناراحتی که تحمل میکنید هستم و بیبار متاسفم
دوست عزیز آزمایشی که شما انجام دادید برای اطمینان از سلامتی جنینتان بوده و شما هیچ نقشی در ان ندارید اگر انجام نمیدادیدو  بعدها فرزندتان مشکلی داشت خودتان را سرزنش میکردید که چرا تن به این ازمایش ندادید
اینطور که از نوشته تان متوجه شدم  بارداریتان ادامه دارد و خیلی باید مراقب خودتان باشید شما حتما نیاز به مشاوره دارید تا درحضور فردمتخصصی احساساتتان را بروز دهید و بتوانید ان را مدیریت کنید سعی کنید حتما با یک روانشناس در ارتباط باشید شاید نیاز به ارامبخش داشته باشید
با ارروی سلامتی برای شما دوست عزیز