تاثیر استرس و سوگواری بر جنین در بارداری

سلام من هفته 29 بارداری هستم در هفته های اول که 5 هفته بودم به مدت یک ماه شهر ما زلزله میومد من خیلی میترسدیم به طوری که پسر 4سالم رو بغل میگرفتم به سرعت میرفتم بیرون و تمام بدنم میلرزید و تپش قلب داشتم و الان نگرانم که این ترسها روی جنینم اثرات منفی گذاشته باشه مثل کاهش شنوایی و بینایی. یا حتی کرولال بشه به نظر شما امکانش هست؟ و اینکه من 2 هفته پیش پدرم رو از دست دادم و خیلی گریه و زاری و شیون کردم و غصه خوردم این ناراحتی هام چه تاثیری از لحاظ سلامتی روی جنین داره ؟ بعد اینکه سونو انومالی جنسیت دختر تشخیص داد ولی 26 هفته رفتم سونو بهم گفت پسره من کدوم رو باور کنم ممنون میشم که همه رو برام توضیح بدین که از نگرانی دربیام 😊

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
متاسفم و امیدوار خدا به شما صبر دهد.سعی کنید بیشتر صبور باشید و استرس نداشته باشید چون تمام حالات شما روی جنین تاثیر میگذارد ولی موجب کر و لالی و.... نمی شود. سونو را در مرکز معتبر دیگری تکرار کنید. از هفته ۱۶ به بعد جنسیت قابل بررسی و تشخیص است. روز خوش