سلام من دندان شش خود راپر کرده ام قبل از پر کردن آبسه کوچکی زیر دندان روی لثه ام بود که به پزشک گفتم ایشان دندان مرا پر کردن سپس آنتی بیوتیک دادن که مشکل برطرف نشد حال بعد از یک سال همچنان کیست زیر دندانم وجود دارد به نظر شما علت چیست وچکار باید بکنم؟
پاسخ مشاور

دندانپزشک و متخصص ارتودنسی

باسلام وعذرخواهی بابت تاخیر: دندان شما نیاز به بررسی رادیوگرافیک داردکه درصورت انجام نشدن صحیح درمان ریشه، درمان مجدد ریشه همراه با مصرف داروانجام گیرد