سلام دندان دومی از بالا و جلو من یکسال است که آبسه زده ، حدود 8 ماه پیش عصب کشی کردم ولی بازهم خوب نشد و هنوز چرک می دهد. الان هفته 15 بارداری هستم. علت خوب نشدن آبسه با وجود عصب کشی چیست و من الان باید چکار کنم؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام عزیز.وجود آبسه و عفونت خوب نیست و این عفونت وارد خون شما میشه لطفا سریعتر به دندانپزشکتان مراجعه کنین.