آبسه مقعد

سلام من آبسه مقعد داشتم که جراحی کردم و دراوردم الان دو هفته است و زخمش کامل بسته نشده ولی در همون جایی که قبلا درد میکرد و گرد شده بود دوباره درد میکنه .امکان داره انقدر سریع آبسه برگشته باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. باید معاینه شوید. اگر بهداشت بعد از عمل به خوبی صورت نگیرد ممکن است ابسه برگردد اما برگشت آن به این سرعت بعید است