سلام و خسته نباشید. من 29 سال سن دارم و در کوچکی مسئله بسته نشدن سوراخ بین دهلیزهای قلبم را داشتم که در سن 13 سالگی باعث عمل قلب من شد. البته به این علت که در کوچکی با دندان درآوردن و یا سرماخوردگی و تب، تشنج میکردم، مدتی قرص فنوباربیتال می خوردم. اما بعد از عمل قلبم ، دوباره بعد از سال ها که نه تشنج میکردم و نه قرص میخوردم، به تشنج خاموش مبتلا شدم که تا حدود 3 سال قرص میخوردم و بعد از آن قطع شد. الان 10 هفته و 4 روزه باردار هستم و در این مدت مخصوصا شبها مشکل نفس تنگه و بالا رفتن تپش قلب و سرفه های شدید دارم. بعد از آن ماجرا، دیگر تا کنون قرصی هم برای این موضوع مصرف نکردم. لطفا در مورد تغذیه، خوردن دارو های لازم یا کارهای لازم جهت جلوگیری از مشکلات مختلف در حین بارداری و بعد از آن و نحوه زایمان من با این شرایط من را راهنمایی کنید. البته من در حالت طبیعی فشاری حدود 8-6 دارم که در بارداری به 9-6 رسیده است. با تشکر فراوان از راهنمایی ها و کمک شما ندا
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام شما باید تحت نظر متخصص قلب و مغز و اعصاب باشید هوای تازه و بلند کردن متکای زیر سر هنگام خوابیدن به شما کمک می کند اکوی قلبی شاید لازم باشد داروی ضد تشنج در بارداری با نقایص جنینی همراه هستند فولیک 5 روزانه مصرف کنید و تحت مراقبت باشید

تجربه شما

سلام دوست عزیز

امکانش هست به بنده پیام بدید؟ ممنونم