من 30 سالمه و همسرم 32 سالشونه 4 ساله ازدواج کردیم. همسرم با دوستاش در فضای مجازی گروهی تشکیل دادن و تصاور و مطالب ناجوری به اشتراک میذارن که البته مطالب ناجور نود درصد از طرف سایر اعضای به اشتراک گذاشته میشه. من پنهانی گوشی همسرمو چک کردم و متوجهش شدم اما چیزی به روش نیاوردم. ابن موضوع منو اذیت میکنه باید چیکار کنم؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید
دوست عزیز اول از همه باید خدمت شما عرض کنم که تجسس در حوزه شخصی همسرتان اصلا کار درستی نیست این ماجرا باعث می شود که شما از درون نسبت به همسرتان خشم پیدا کنید و با این حال که چیزی به روی خودتان نمی آورید اما خشم خود را با بی محلی کردن و طعنه و کنایه به او وارد می کنید حفظ حریم های شخصی نشان دهنده ی اعتماد و احترام است که باعث صمیمیت بین زوجین می شود به جای این کار فضای صمیمیت بین خود و همسرتان را ایجاد کنید و حالا که این موضوع را متوجه شدید اجازه ندهید که به این طریق متوجه شود که شما گوشی او را چک کرده اید بهترین کار این است که اگر از این ماجرا ناراحت هستید در زمان مناسب گفت و گویی بدون جر و بخث بدون کنایه بدون قضاوت با او داشته باشید و هدف او از مشارکت در این گروه ها را بپرسید و بگویید که شما ناراحت هستید وقتی می شود با گفت و گو ماجرا را حل کرد بهترین راه حل همین هست
پیشنهاد می کنم  کتاب مرزهای زناشویی و برای زن و شوهر ها وقت زندگی بهتر رسیده است را مطالعه بفرمایید  امیدوارم روزهای خوبی را سپری کنید
با تشکر