همسرم امشب حرفای عجیبی میزنه نمیدونم طبیعیه یا نه ببخشید نمیدونم چجوری توضیح بدم میگه دوست دارم موقع رابطه دستاتو ببندم ما عقدیم و هنوز عروسی نگرفتیم و البته رابطه هم نداشتیم استرس گرفتم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
چون تاکنون رابطه جنسی با هم نداشته اید و صرفا یک نوبت به شما گفته شده که دوست دارم موقع رابطه زناشویی دستانت رو ببندم ! فلذا با این حجم اطلاعات قابل ارزیابی نبوده و بهتر است خود شما از همسرتان در خصوص علائق جنسی ایشان در طول رابطه جنسی بیشتر سوال کنید و یا رابطه های جنسی را تجربه کنید چراکه با یکدیگر عقد کرده اید . در آن صورت مطمئن تر می توان نظر داد .