روش های افزایش استقلال فردی

سلام من ازبچگی اصلااستقلال نداشتم الانم همینم نه میتونم برخودم تصمیم بگیرم ن میزارن کاری انجام بدم بدون اجازه خانواده حتی نمیتونم تاجلوی دربرم 😔چیکارکنم الانم ک عقدم بازهم خانوادم هم همسرم سخت میگیرن نمیتونم کاری کنم خیلی دلم میخادمثل بقیه برخودم راحت تصمیم بگیرم بتونم خودم ازپس خودم بربیام امازبچگی اجازه نداشتم 😔چیکارکنم ی راهکاربدین

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
به سن خودتان  تحصیلات و شغلتان و اینکه چند وقت هست عقد کرده اید اشاره ای نکردید لکن این احساس بخاطر نوع وسبک فرزند پروی شما به وجود آمده است که متاسفانه این روال بعد از ازدواجتان هم ادامه دارد
با شرایطی که شما دارید هیچ کس جز خودتان نمیتواند به شما کمک کند .شما باید تغییر را از خودتان شروع کنید تا اطرافیانتان هم تغییر کنند
قبل از هر چیز پیشنهاد میکنم مطالبی در مورد تقویت اعتماد بنفس وافزایش  عزت نفس رو تهیه ومطالعه کنید شما باید دیدتان را نسبت به خود وتوانمندی هایتان بالا ببرید
اینکه یک فرد بتواند از خودش مراقبت کند به قول شما خودش از بس خودش بر بیاید نیاز به اجازه دادن اطرافیانش ندارد
حال که عقد کرده اید و قرار هست تشکیل خانواده بدید و از پدر ومادرتان جدا شوید بهتر است گذشته را رها وبه فکر اینده باشید همسر شما بسیار میتواند نقش موثری در این رابطه  داشته باشد
به همسرتان از محدودیت های دوران مجردی چیزی نگویید سعی کنید پیش ایشان طوری رفتار کنید که میتواند به شما اطمینان کند وکارهایی را به شما محول کند ویا در امر زندگی میتواند با شما مشورت کند
سعی کنید اطلاعاتتان را در زمینه های مختلف بالا ببرید گاهی نظر بدهید در خرید کردن به سلیقه خودتان خرید کنید در برابر ایشان همیشه پر انرزی وهیجانی باشید با خنده وشوخی و محبت خواسته هاتون رو از ایشان بخواهید .سعی کنید یک هنر را یاد بگیرید حتما نیاز نیست به کلاس بروید میتوانید از طریق فضاهای مجازی اقدام کنید و در زمینه ای که علاقمند هستید اطلاعات خودتون رو بالا ببرید حتی کسب وکار اینترنتی داشته باشید
تصمیم گرفتن در امور زندگیتون میتونه از همین موارد کوچیک شروع بشه تغییرات بزرگ مستلزم شروع تغییرات کوچک هست
فقط نیاز به اراده شما وافزایش اعتمادبه نفستان هست
موفق باشید