تعریف درست استقلال

سلام وقتتون به خیر. چطور و با چه فعالیت‌هایی می‌شه استقلال گرفته شده از خودمون رو برگردونیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی

وقت بخیر دوست عزیز
استقلال داشتن بدین معنی ست که از لحاظ فکری، روانی، مالی و شخصیتی، عاطفی مستقل بودن
یعنی بتونیم از اطرافیان مشورت بگیریم نظرات متفاوت را بشنویم و در کنار هم بذاریم اما در نهایت خودمان تصمیم گیرنده نهایی باشیم و بهترین را برای خودمان و رشد شخصی مان انتخاب کنیم
یعنی اینکه به یک سنی رسیدیم که آن بلوغ فکری را در خودمان احساس کردیم که از انتخاب ها و اهداف برنامه ریزی هایمان مشخص می شود دست می یابیم  بتوانیم استقلال خود را به دست بگیریم
به عبارتی دستاوردهای شما شامل دستاوردهای تحصیلی، شغلی و مالی ، ارتباطی و عاطفی و... در کنار این استقلال اعتماد به نفس هم افزایش می یابد.