عدم استقلال در پسر 2 ساله

38 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام . پسرم 2 سال و پنج ماهش پر شده و یه پسر عمه داره که دو ماه از خودش کوچیک تره اما پسرم همه چیزو از اون تقلید میکنه مثلا بره روی مبل بشینه همون کارو میکنه یا اگر بستی خوردن ول کنه آبنبات بخوره پسر ماهم همون کارو میکنه اون که گریه میکنه علی هم شروع میکنه به گریه کردن خلاصه فکر میکنم از خودش شخصیت نداره یا هر اسم علمی که داره دوست دارم برای خودش مستقل باشه اما نگاهش به اطرافیانش هست ببینه اون بچه ها چیکار میکنند (مخصوصا پسر عمش)  ناراحتم میکنه حالا موندم این یه مشکله که اون داره یا نه؟ چون پسر عمش کمتر پیش میاد این رفتارو داشته باشه ممنون میشم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.تقلید و یادگیری مشاهده ای در بچه ها یک مساله طبیعی هست و یکی از ابزارهای مهم در روند یادگیری و آموزش محسوب میشه.شما حساسیت نشون ندید.از الان تا ایشالا بزرگسالیش سعی کنید اعتماد بنفس کودکتون را بالا ببرید.با القاب محترمانه صداش کنید.مهارتهاشو افزایش بدید.اجازه ی تجربه و خطا را بهش بدید و درصورت خطا و خرابکاری دعواش نکنید.از 3/5 سالگی مهدکودک بگذاریدش.کلاسهای هنری و ورزشی بره.در خونه زیاد باهاش بازی کنید.شعر بخونید.آموزشهایی را در حد سنش داشته باشید.مسوولیتهایی در حد سنش بهش بدید و از او تعریف و تمجید کنید.همه ی اینها کمک میکنه فرزند شما اعتماد بنفس بالایی داشته باشه.بجای حساسیت بخاطر تقلیدهاش که کاملااااا طبیعی هست.اعتماد بنفسشو بالا ببرید.

تجربه شما

ممونونم خانم دکتر