عدم استقلال از خانواده همسر

سلام خسته نباشید من خانم۲۳ساله هستم ۶ماهه رفتم سر خونه زندگیم تو این ۶ماه یکی دو ماه هم تو خونه خودمون زندگی نکردیم من جهازم کامله تو خونه خودمون هیچ مشکلی نداریم ولی پدر همسرم نابیناست و خونشون نیم ساعت با ما فاصله داره به اصرار منو برد اونجا زیاد،خانوادش هم اخلاق درستی ندارن من خودم شاغلم الانکه تعطیله مجبورم پای گوشی و...تدریس کنم کل آسایش و استراحت من اونجا ازم گرفته میشه حق یک چای دم کردن هم ندارم همسرم هم چیزی بهشون نمیگه میگه پیرن بهشون احترام بذار به پدر مادرم توهین میکنن مادرش از خونه انداخت بیرون منو و...تا این اواخر که شوهرم منو سر رفتن به اونجا کتک زد البته هیچ شاهد و مدرکی ندارم منم قهر کردم اومدم خونه پدرم یک هفته گذشته هیچ خبری ازم نگرفتن

لازمه بگم تا وقتی که تو خونه خودمون هستیم همه چی عالیه ولی پدر مادرش اذیت میکنن همسرم هم پیش اونا حرف و...اونارو تایید میکنه

بااین اوصاف من بهتره چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم بفهمم چقدر براتون سخته
متوجه نشدم كه الان منزل پدري هستيد يا برگشته ايد خانه خود
لازمه كه در زمان ارامش باهمسرتون صحبت كنيد كه براتون رفت امد سخته و راحت تر در خانه هستيد برنامه ريزي كنيد كه چه روزهايي دوتايي برويد و بقيه موارد همسرتون در حد يك سر زدن بروند با توجه به شدت گرفتن تنش و رسيدن به برخورد فيزيكي لازمه حتما مشاوره زوج برويد .