شوهرم ميگه تو بي ارزشي

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 191 بازدید 1 تبادل تجربه
  1. وقتي ازدواج كردم يه عروسي خيلي ساده گرفتيم و رفتيم خارج از كشور.الان شوهرم ميگه تو هيچ ارزشي نداشتي تورو مفت گرفتم بدرد نميخوري😭😭😭😭😭😭😢من چه جوابي بهش بدم؟ خانوادش هم هرروز ميگن پول بفرست برامون پسرم
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید لطف کنید برای ارتباط بیشتر اسم من رو نسترن بلک شاهی را داخل موضوع یادداشت کنید
سوالتون خیلی کلی بود اما فارغ از سن و اتفاقاتی که پیش آمده
مراسم عروسی پر زرق و برق و خیلی چیزهای دیگه از این قبیل باعث ارزش دار شدن انسان ها نمی شود ارزش یک مسئله درونی است و با ظاهر و مسائل بیرونی کسی ارزشمند نمی شود به نظر می رسه که شما خودتان هم اعتماد به نفس پایینی داشته باشید که با گفتن این کلمات به هم می ریزید توصیه می کنم برای افزایش اعتماد به نفس کتاب عزت نفس در ده گام را مطالعه فرمایید و اگر خودتان باور داشته باشید که انسان ارزشمندی هستید هیچ کسی حتی همسرتان نمی تواند این حرف را به شما بزند ارزش مساوی با فکر و اخلاقیات و احساس رضایتمندی از خود و آن خودپنداره ایی که شما از خود دارید و خود را با آن تعریف می کنید هست و مراسم عروسی و بقیه تشریفات برای کسی ارزشمندی نخواهد آورد
در رابطه با پول فرستادن همسرتان برای خانواده خود در چه شرایطی اینکارو می کنند؟ همسر شما از نظر اقتصادی قوی تر از خانواده خود هست؟ فرزند اول خانواده هستن؟ چند سال است که شما ازدواج کرده اید؟
امیدوترم روزهای خوبی را سپری کنید
با تشکر

تجربه شما

ببخشید من میخام سوال بپرسم اما قسمت برچسب هرچی مینویسم قبول نمیکنه

@آرامa

کاربر گرامی سلام. پُر کردن قسمت "عنوان" الزامی است. دوباره تلاش کنید و تمام بخش های مربوطه را پُر کنید. موفق باشید.