احساس پوچی و بی ارزشی در زندگی

بنده به دلیل شکست در زندگی و اینکه خانوادم مشکلات زیادی دارن به شدت احساس سرخوردگی دارم. یک برادر دارم که متادون مصرف میکنه و یک خواهر که شوهرش زندانیه.واقعا حس بدی دارم چون در کل طایفه من و همسرم از این اتفاقا خیلی نادره.

کلا روحیمو برای زندگی ازدست دادم و به شدت احساس پوچی و بی ارزشی میکنم خواهش میکنم راهنماییم کنین که بتونم به زندگی عادیم برگردم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

در زندگی همه آدما پستی و‌ بلندی وجود داره،هیچ انسانی کامل نیست و زندگی هیچ آدمی همیشه سبز و بهاری نیست،پس بهتره دید مثبت به زندگی داشته باشید و فقط بدی‌هارو نبینید،،

در زندگی،ما تلاش خودمون‌رو می‌کنیم و اگه از دستمون بربیاد به عزیزانمون هم کمک می‌کنیم اما دیگه نتیجه در دست ما نیست،یادتون باشه خطای بقیه‌رو به پای شما نمی‌نویسند،ما به دنیا نیومدیم که همه‌رو راضی و خوشحال نگهداریم؛

سه چیزی که آدمارو از پا درمیاره اشتباه،شکست و حرف مردم یعنی ما به اشتباهمون می‌آویزیم به جای این‌که بیاموزیم،از شکست‌هامون وحشت داریم و نگران حرف و قضاوت مردم هستیم...!!!

پس اگه خودت زندگی خوب و سالمی داری بهتره از اون مراقبت کنی و به همسرت نشون بدی که اگه نزدیکانت خطایی دارن شامل حال شما نمیشه و خودت‌رو سرگرم زندگی و همسرت بکنی و به جای فکرهای مزاحم و بی‌ارزش وقتتو صرف ورزش و یادگیری یه مهارت بکنی،

شاد باشید