میکروسفالی؟؟؟؟؟

سلام .وقتتون بخیر .من یه دختر 2سال نیمه دارم .موقع تولد دور سرش32 بود بعد دوماه بردیم متخصص مغز اعصاب کودکان با چندتا چکاپ گفت بچتون سالمه و میکروسفال نیس .چون هم من و همسرم هرردو ارثی خانوده همون سر کوچیکن .فامیلم تیستیم

تا 1سال و نیم رشدش رو منحنی بود دخترم رو صدک سوم به موقع راه افتاد گردن گرفت نشست و ....

تنها عامل نگرانی من دیر حرف زدنش بود .نه که حرف نزنه حرف میزنه ولی کامل نه .کلمه. کلمه میکه و حمله بندی طولانی نمیکنه و تلفظاتشم خیلی اشتباه میگه ولی منظورش میشه فهمید .دور سرش از 18ماهگی کند شده رشدش .تشنج چیزی هم نداره .الان دور سرش 44 و دو میل . و خب کم رشدکرده

من یه بچه دیگه هم دارم اون خیلی باهوشه و دور سرش رو صدک 75 .نمیدونم چرا انقد فرق دارن دوتا خواهر با هم.به نظرتون دختر من میکروسفاله؟ مجدد ببرمش دکتر ؟کمک میخوام

پاسخ مشاور
سلام حتما به پزشك مراجعه و يك عكس سر بگيريد درصورت نياز به مشاوره با مطب تماس بگيريد