از بین مدارس دخترانه مهدوی، سلام ( فرشتگان یاسین) و طلایه داران کدوم بهتره؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 175 بازدید 1 تبادل تجربه

من دخترم امسال باید پیش دبستانی ٢ بره، بین این مدارس واقعا سردرگم هستم. دوست دارم بهترین جا بره که هم از نظر درسی خوب باشن هم شاد باشه و استرس نداشته باشه. ممنون میشم تجارب خودتونو به من بگین

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیز
برای ارتباط با کاربران ونظر خواهی باید در تبادل نظر سوالتان را در میان بگذارید بخش کلینیک برای کارشناسان هست وکاربران نمیتوانند مستقسم پیام بگذارند
میتوانید به این مدارس مراجعه و با والدین بچه ها صحبت کنید و رضایتشان ونحوه عملکرد مدرسه رو بسنجید

تجربه شما

هيچكسي نظري نداره؟؟؟