کار کردن همسرم در دانشگاه تک جنسیتی دخترانه

با سلام خسته نباشید، من 32 هستم و داری دو فرزند. هشت سال است که ازدواج کردم .ابتدا که ازدواج کردیم همسر دانشجو فوق لیسانس بود و بیکار سال 89 بود و من خودم به عنوان منشی کار میکردم و یک کار پاره وقت در صدا و سیما پیدا کرده بودم و سال 91 ازدواج کردیم و در زیر زمین پدر شوهرم زندگی میکردم به همسرم اصلا سخت نمیگرفتم همون سال همسرم دکترا قبول شدن و با پول بخور و نمیر زندگی میکردم و من یک فرزند دختر داشتم تا اینکه همسرم درسش تموم شد تا اینکه همسرم در دانشگاه تک جنسیتی دخترانه قبول شد الان هر وقت خونه میاد به من میگه به خودت برس بچه ها که گریه میکنن گیر میده میگه چرا مواظب نیستی بیشتر بهونه میگیره تا ساعت هشت شب یا نه دانشگاه میمونه من در رابطه اصلا کم نمیزارم در آشپزی هم همینطور ولی همه به من میگن شوهرت بی جنبه است از اوایل ازدواج به خاطر بی پولیش غصه میخوردم حالا بخاطر پولداریش

تو رو خدا راهنمایی کنید تا از این استرس در بیام

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خاندار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و احترام خانم محترم. افراد در فراز و نشیب زندگی تغییر میکنند و شرایط محیط کار ، دانشگاه ، و شرایط مالی و ... بر آنها تاثیر میگذارد اما این به معنای بی جنبه بودن یا بی تعهد بودن شخص نیست. وقتی فاصله دو نفر از جنبه ی علاقه مندی ها و محیط اطراف زیاد شود درک متقابل بین آنها کمرنگ میشود، شما باید سعی کنید فاصله اجتماعی ایجاد شده با همسر خودتان را کمتر کنید، اگر همسر شما نشانه ای از بی تعهدی یا بی مسولیتی نشان نمیدهند حرفهای اطرافیان را مبنای قضاوت رفتار ایشان در نظر نگیرید و سعی کنید تغییراتی را هرچند کوچک اما به شیوه خودتان انجام دهید که باعث خارج شدن زندگی شما از حالت روزمره شود و در عین حال همسر شما را نسبت به خانه و خانواده همچنان مشتاق نگاه دارد. تصور غلطی درباره زندگی مشترک وجود دارد مبنی بر اینکه خوش بودن و تنوع ایجاد کردن فقط برای اوایل زندگی و دوره نامزدی است و باقی آن همه یک شکل است و بعد هم با به دنیا آمدن بچه ها چیزی به عنوان تنوع درزندگی وجود ندارد در صورتی که این خود شما هستید که باید بین نقش همسری، مادری و زن بودن خودتان تعادل ایجاد کنید. سعی کنید از علاقه مندی اهای همسرتان کمی بدانید و درباره موضوعاتی که برای ایشان هم جذاب است صحبتهای مشترک داشته باشید،از مشغولیتهایی که در طول روز دارید با همسرتان صحبت کنید تا ایشان هم از برنامه ی روزانه شما اطلاعاتی داشته باشند و شما را درک کنند، به ظاهر خود اهمیت بدهید و شاداب باشید تا همسرتان حس نکند همیشه خسته هستید یا وقف مسولیت مربوط به فرزند شده اید ، به یاد گرفتن مهارتهای جدید بپردازید و سفرهای خانوادگی تدارک ببینید و برای پیشرفت خودتان به عنوان یک فرد تلاش کنید و زندگی خود را به سمت بهتر شدن پیش ببرید . موفق باشید