بازی های دخترانه پسرم

سلام پسرم 22 ماهشه خیلی باهوشه و کاملا صحبت میکنه خیلی راحت. ولی بازی کردنش یا با روسری و چادر هست که می پوشه یا با کاسه و بشقاب و قاشق .نمیدونم باید بذارم در بازی کاملا راحت باشه یا نه سعی کنم بازی هاشو به سمت پسرانه سوق بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

خيلی راحت با اين مسئله برخورد كنيد و به كودک اجازه دهيد تا به بازی خود ادامه دهد و اصلا به بازيهايش برچسب دخترونه و پسرونه نزنيد و فراموش نكنيد همه ما در درونمان زنانگی و مردانگی را باهم داريم و كودک نيز مستثنا نيست و اجازه دهيد كم كم با الگوهای صحيح جنسيتی آشنا شود چرا كه اين بازی كردن نشان دهنده مشكلات جنسی در كودک نيست و به هيچ وجه جای نگرانی ندارد.

و در عوض پيشنهاد ميكنم بيشتر از همسرتان درخواست كمک كنيد تا با او بازی كند و زمان بگذراند هر چقدر كودک بيشتر كنار پدر،پدربزرگ،دايی و عمو باشد بيشتر رفتارهای پسرونه را از خودش نشان خواهد داد.