با سلام پسری ۴سال و چهار ماهه دارم که مدتی است به اسباب بازیها و لوازم دخترانه علاقه نشان میدهد.مثل استفاده از لاک و طبقه گفته خودش دوست دارد دختر باشد.نوع رفتار من چگونه باید باشد ضمن اینکه خواهری یازده ماهه دارد. با تشکر
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام . ممنون که سوالتون رو با ما در میون گذاشتید به نکته خیلی ظریفی اشاره کردید و اون هم داشتن یک خواهر 11ماهه گاهی این رفتار در هردو جنس اتفاق میفته که دلایل مختلفی داره و نباید زیاد سخت گرفت .مثلا همانند سازی با مادرش یا تنوع لباسها و وسایلی که مختص دختراست. البته استفاده از لاک برای پسر بچه ها جذابه ولی بنظر میرسه این تغییر رفتار در پسر شما بخاطر تغییر شرایط هست شاید چون همه توجه ها به سمت خواهرش هست پسر شما تصور میکنه چون جنسیتش دختره همه به سمتش میرن و تمایل به رفتارهای دخترانه پیدا کرده سعی کنید فیلم های زمان نوزادی و یک سالگی اش را بزارید تا ببینه یا عکسهای اون زمان رو باهم ببینید بهش بگید تو هم وقتی مثل خواهرت کوچولو بودی ونمیتونستی راه بری همش تو بغل ما بودی یا ببین تو هم چون نمیتونستی غذا بخوری من اینجوری بهت شیر میدادم گاهی نقشش رو برجسته کنید. مثلا خوشبحال آبجی که یه داداش برگ مثل تو داره ابجی وقتی بزرگ شد خیلی خوشحال میشه که داداش بزرگ داره.سعی کنید کمی توجه تان را به پسرتان بیشتر کنید وبا پدرش بیشتر وقت بگذراند مثلا باهم استخر برند به دیدن مسابقات ورزشی برند ودر محیط هایی که نقش مردان بیشتر وپر رنگ ترهست موفق باشید