سلام.نوزاد 1 ماهه در کل 24 ساعت 4 ساعت میخوابد.این 4 ساعت هم به صورت تیکه تیکه میباشد.مثلا 30 دیقه-10 دیقه-40 دیقه که مجموعا میشه 4 ساعت.چه مشکلی میتونه باشه؟
پاسخ مشاور
سلام در این سن شیرخوار تا 20 ساعت در روز میتواند بخوابد باید علت ان بررسی شود مثلا ممکن است ریفلاکس داشته باشد صورت نیاز به مشاوره بیشتر با شماره 9099071816 از ساعت 18 تا 19 تماس بگیرید.

تجربه شما

دختر منم همینجور بود و من دکترم بردمش و هیچ دارویی تاثیر انچنانی نداشت بعد از ۶ ماه کم کم خوب شد.

سشوار روشن کن کنارش سریع میخوابه.