شاغل شدن مادر و روحیه کودک

اگر بچه سه ساله رو بذاریم مهدکودک و مادر شاغل بشه،برای روحیه کودک مضره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس فردي،كودك و نوجوان

سلام و روزبخير
قطعا جدابودن مادر از فرزند براي كودك مناسب نيست در اين سنين اما كيفيت حضور شما بعد از ساعت كاري ميتونه اين مورد رو جبران كنه .در زماني كه كنار فرزندتون هستيد بابهانه و بي بهانه بوس و بغل و نوازش رو نثار فرزندتون كنيد تا نتيجه مثبتش رو در آينده ببينيد.
پرتلاش و صبورباشيد.