پیشگیری از نارسایی جفت و پیری زود رس جفت

در دوبارداری که در فاصله تقریبا ۹سال از هم داشتم دچار نارسایی جفت بودم که بارداری اول رو در هفته ۳۷ ختم شد و سزارین شدم ودر بارداری دوم هفته ۳۵ نارسایی شدید شد و متاسفانه ختم بارداری برام اعلام نشد و دچار دکولمان شدید و خونریزی شدید شدم و خون بهم وصل شد و خموگلوبین خونم از ۱۱ به ۶/۵ رسید و متاسفانه نوزادمو از دست دادم ، آیا میتونم باز باردار بشم و همیچین اتفاق تلخی باز برام تکرار نشه؟؟؟

من سابقه فشار خون و دیابت هم ندارم اما بعد عمل فشارم روی ۱۶و ۱۷بود

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام تكرار احتمال هست قبل بارداري حتما مشاوره شويد