دوره مصرف فنازوپیریدین

دو هفته ست واسه عفونت ادراری فنازوپیریدین میخورم. این مدت مصرف این دارو ایرادی داره؟ چون باید تا اومدن جواب آزمایش و تعیین نوع باکتری برای تجویز آنتی بیوتیک صبر کنم و اگه فنازوپیریدین رو بذارم کنار دردم شروع میشه. ایراد خاصی داره چند روز دیگه هم مصرفش کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

باید صبر کنید تا جواب آزمایش ادرار شما بیاید بعد تحت نظر پزشک  دارو مصرف کنید موفق باشید.