قرص ریسپیریدون

سلام  قرص ریسپیریدون برای کودکان بیش فعال به چه منظور تجویز می شود آیا برای کاهش فعالیت و جنب وجوش است و این که بهترین زمان مصرف آن در روز چه زمانی می باشد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.به منظور کاهش فعالیت،کاهش تحریک پذیری وعصبانیت وبهبودخواب تجویز میشود.

بهترین زمان مصرف شب است که به خواب کودک هم کمک کند.دارو چون نیمه عمر طولانی دارد درطی روز نیز اثرخواهد داشت.