سلام خسته نباشين آسپيرين باعث افت فشار ميشه؟

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام نخیر تاثیرش قابل توجه نیست💚💚

تجربه شما

پرسش ها و پاسخ های مشابه

با سلام و عرض خسته نباشید من الان در هفته 18 بارداری هستم و قرص اسپیرین هم روزی 1 عدد می خورم و رژیم

پاسخ سلام و تشکر چک کردن فشار با هر دو روش باید یکی باشد . مهم تر فشار دیاستول شماست که در تمام چک آبها 10 بوده با توجه به سن بارداری و اضافه وزنتون این فشار خون مزمن تلقی میشود و حتما باید کنترل شود . سر...

قرص ریسپیریدون

پاسخ سلام.به منظور کاهش فعالیت،کاهش تحریک پذیری وعصبانیت وبهبودخواب تجویز میشود.بهترین زمان مصرف شب است که به خواب کودک هم کمک کند.دارو چون نیمه عمر طولانی دارد درطی روز نیز اثرخواهد داشت.

جلوگیری از پیری زودرس

پاسخ سلام و عرض ادب شما می توانید توسط دستگا های جوانسازی کلینیک ایرانیان سن پوستی خود را پایین بیاورید و از پیری زود رس پوست جلوگیری کنید و روند آن را به تعویق بیاندازید از جمله دستگا های قابل استفاده...

دوره مصرف فنازوپیریدین

پاسخ باید صبر کنید تا جواب آزمایش ادرار شما بیاید بعد تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید موفق باشید.