غریبگی نکردن پسر سه سالم!

سلام خسته نباشید پسزم سه سال و نیمه هستش ولی اصلا با کسانی که تا حالا ندیدتشون یا نمی‌شناسه غریبگی نمیکنه و تازه می‌ره دستشون هم میگیره😳و سریع خودمونی برخورد می‌کنه خیلی این کارش ما و عصبانی می‌کنه ما باید چیکار کنیم با پدرش بیرون رفته یه آقایی در سوپرمارکت رد میشدع رفته سلام کرده بهش و می‌خواسته باهاش بره من نمیدونم چیکار کنم واقعا که اینجوری نباشه

کمک لطفاااااا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
اين موضوع از چه زماني اغاز شده و اينكه واكنش شما در زمان عصبي شدن از اين رفتار چيه ايا داد ميزنيد يا رفتارهاي پرخاشگرانه نشان ميديد ،ايا شما و پدرش ادم هاي اجتماعي هستيد ، اين مسائل نياز به اطلاعات بيشتري داره و يادمون باشه هر رفتاري بر اساس اقتضاي سن بايد بررسي بشه پس بهتره حتما با يك مشاور كودك حضوري صحبت كنيد .