سلام دختر دو سال و سه ماهه ای دارم که تو جمع خیلی غریبگی میکنه حتی وقتی پدرش از کار برمیگرده تا چند ساعت باهاش غریبگی میکنه و به من میچسبد خیلی حساسه زود بغض میکنه تو پارک با بچه ها بازی نمی کنه و هلشون میده لطفن راهنمایی کنید ممنون
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام باید شیوه تربیتی خودتون رو مرور کنید تا علت وابستگی مشخص بشه ایا خودتون هم شخصیت وابسته ای دارید؟ ینی مدام حواستون به کودک هست و به دیگران اطمینان نمیکنید که کودکتون چند ساعتی با دیگران باشد؟ گاهی این وابستگی از مادر به کودک منتقل میشه .ازطرفی وقتی ساعات بیشتری از روز رو با شما هست این رفتار تا حدودی طبیعی هست رابطه شما وهمسرتون چطوره؟ ایا باهم رابطه صمیمی دارید سعی کنید وقتی کودکتون به شما میچسبه بگید کنارم بشین .اگه کنارم بشینی وبغلم نباشی برگشتنی میتونیم بریم پارک بجای اینکه تو پارک بغلش کنید دستش رو بگیرید بهش نگید ببین فلانی بدون مامانش بازی میکنه (مقایسش نکنید) به محض اینکه کمی ازشما دوربود مثلا تو اتاقش تنها بازی میکنه تشویقش کنید میتونید از کارگاههای مادر وکودک استفاده کنید وباهم در کنار بچه های دیگر باشید این رفتار به یکباره تغییر نمیکنه صبورباشید .خودتون هم باید کمی ازش فاصله بگیرید مثلا وقتی خونه اید با پدرش برند سوپر مارکت وچند دیقه دیگه بیان. کم کم مدت رو بیشتر کنید دفعات پارک رو بیشتر کنید باید در جمع باشه تا تعامل اجتماعی یاد بگیره با توجه به سنش مشکل جدی و مهمی نیست ولی حتما بایدبرای رفع آن اقدام کنید موفق باشید