به جا بودن تعصب شوهرم

من یک دختر ۱۸ سالم و همسرم ۲۸ سال ما ۲ ماهه عقدیم مشکل خاصی نداریم فقط میخوام بدونم تعصب همسرم بجا هست یا نه

در تمام مواقعی که میخام جایی برم باید از ایشون اجازه بگیرم در مورد هر چیز کوچکی باید حتما ازش اجازه بگیرم

من نامزدم خیلی هوامو داره و بهم اعتماد کامل داره فقط تنها مشکلم اینه که آیا این حسش شدت پیدا میکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناسی

سلام دوست عزیز

همه‌ی آقایان در مراحل مختلف زندگی و بویژه اوایل زندگی مشترک دارای تعصباتی هستند. در صورتی که تعصبات ایشان مشکلی برای شما ایجاد نمی‌کند، به نظرات و انتظارات یکدیگر احترام بگذارید. در شرایطی که تعصبات ایشان شدت گرفت و افراطی شد، به مشاور مراجعه نمایید.