خانواده متعصب

من تو یه خونواده بسیار تعصبی و سختگیر بزرگ شدم که تبعیضی زیادی بین دختر و پسر گذاشته میشه. طوری که دختر اجازه هیچ کاری رو نداره و پسر هرکاری بخواد میتونه انجام بده و باید تموم خرده فرمایشای کل خونواده به اضافه پسرای خونواده رو انجام بده. حالا من و خواهرم بسیار روحیه حساس پیدا کردیم و خیلی منزوی شدیم. طوری که حتی نمیتونیم جواب بی ادبیای که به ما میشه رو بدیم یا حتی از دست همدیگه خیلی زود ناراحت میشیم. با این که شرایط همو میدونیم .بنظرتون چکار کنیم که زندگیمون تغییر کنه؟ ما حتی سر این موضوع نمیتونیم ازدواج کنیم چون اجازه نداریم جای زیادی بریم و با کسی اشنا بشیم

 لطفا راهنماییم کنین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خونه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

تا حدودی متوجه شرایط شما شدم. در گام اول بهتون پیشنهاد می‌کنم سعی کنید آرامش‌تون رو حفظ کنید و درک کنید که خواهرتون هم از این شرایط، احساسی مشابه شما رو دارن تجربه می‌کنن. همین درک متقابل می‌تونه موجب بشه که بتونین همدیگه رو بیشتر درک کنین و رابطه‌ی گرمتری با هم داشته باشید. در مرحله‌ی بعد می‌تونید از کتاب‌های خودیاری استفاده کنید خصوصا در زمینه‌ی پرورش اعتمادبه‌نفس. ضمن اینکه می‌تونید کم‌کم تغییراتی در زندگی‌تون ایجاد کنید مثلا تحصیل کنید یا مهارت‌هایی رو فرا بگیرید که ضمن گسترش روابط شما با افراد جامعه، بتونه به مرور براتون درآمدی هرچند مختصر داشته باشه. مد نظر داشته باشید که برای ازدواج، ناچار نیستید جاهای زیادی برید خصوصا که می‌دونین خیلی از آشنایی‌ها ممکن‌ه حداقل از طرف آقایون هدفمند نباشن و به خواستگاری و ازدواج ختم نشن. می‌تونید در زمینه‌ی ازدواج با اطرافیان‌تون صحبت کنید تا سطح انتظار و معیارهای شما رو بدونن و اگر فردی رو مناسب شما دیدن، بهتون معرفی کنن. با داشتن شخصیتی قوی‌تر و مستقل‌تر و ایجاد تغییرات در خود شما، به مرور زمان نگرش و رفتار اطرافیان هم نسبت به شما تغییر خواهد کرد.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون