متعصب و غیرتی بودن همسر

سلام خسته نباشید

همسرم خیلی باهام مهربونه و هیچ وقت برام کم نذاشته ولی خیلی متعصب و غیرتیه بهم اجازه نمیده حتی چادر کریستال بپوشم. میگه برق میزنه یا بهم میگه هرجا میری اول باید ازم اجازه بگیری (دانشجوی یه شهر دیگه ست)و اجازه میده خونه ی مادرش یا مغازه ی مادرم برم ولی خونه ی خواهرم یا جاهای دیگه باید خیلی اصرار کنم تا راضی بشه.. هر جا هم باید برم ازم علت میخواد بجز دانشگاه و خانه ی مادرش و مغازه مادرم. بهم میگه راضی نیست سرکلاسی که استادش مرده حرف بزنم. میترسم بدتر از این بشه هنوز سنش ۲۱هست و الان اینطوریه وای به حال اینکه سنش بالاتر بره. بعضیها میگن اول زندگی همه ی مردها اینطورین و بعدش خوب میشن میترسم خوب نشه و خیلی وقتها همین موضوع ها باعث دعوامون میشه و من اینو دوست ندارم. اینم بگم که میدونم بی اعتماد نیست ولی خوشش نمیاد مثلا میگه خوشم نمیاد شنا بری که کسی جز خودم بدنت رو ببینه میگه دوست دارم همه چیت برای خودم باشه. اینطوری حرفش رو به کرسی میشونه. یکبار در مجلس قرآن خونی که همه زن بودن من شلوار چسبان پوشیده بودم وقتی منو دید باهام سرسنگین بود و با خشم گفت چرا اینو پوشیدی گفتم مجلس زنونه ست گفت این پسره ۹ سالشه (نوه ی خاله ام همراه مادرش اومده بود)دو روز دیگه بدنت توی ذهنش میمونه. (خودش بدن زن داییش و هیکلش از بچگی یادش مونده واسه همین این دلیل رو میاره). چکار کنم؟ نگرانم . میترسم حاد بشه.  از لحاظ مذهبی اینارو قبول دارم ولی میترسم توی زندگیمون به مشکل بر بخوریم آیا کم کم این ویژگی هاش خوب میشه؟ چکارکنم که اونقدر متعصب نباش؟ه چطوری باهاش حرف بزنم؟

ببخشید طولانی شد. پیشاپیش از پاسخگوییتون متشکرم⚘

اطلاعات تکمیلی

سن۱۹جنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تشکر از اینکه سوالتون رو با ما در میان گذاشتید
این موضوعات مسائلی هستند که قبل از ازدواج باید مطرح میشده وبه توافق میرسیدید
اینکه به مرور زمان بهتر میشوند ویا بدتر زیاد مهم نیست چرا که در حال حاضر این رفتار باعث ازار شماست وباید در مورد این مسائل صحبت کنید
در یک زمانی که حال رابطه تان خوب است به دور از انتقاد بگویید که غیرت وتعصب ایشان را دوست دارید خوشحالید که برایشان مهم هستید و به شما اهمیت میدهند ولی برخی رفتار ها را بی احترامی به خودتان میدانید با اینکه میدانید قصد همسرتان بی احتراکی نیست اما رفتار ایشان این احساس را به شما میدهد
بگویید در حد خواسته دین واسلام مراعات میکنید به حدی از بلوغ رسیده اید که بدانید چه چیز بد است وچه چیز خوب وقتی به جنس چادرشما هم انتقاد میکنند فکر میکنید هیچ ازادی وحق انتخاب ندارید بگویید میدانید همه اینها از دوست داشتن است ولی میخواهید  شخصیتتان را هم دوست داشته باشند وبا رفتار درست به شما احترام بگذارند شما زن وشوهر هستید ونمیخواهید این رابطه به دستور و بکن ونکن ختم شود
به ایشان بگویید هرچیزی که در چهار چوب مذهب واعتقادات شما هست قبول دارید ولی برخی از رفتارهای ایشان توهین به شخصیت شماست شما جایگاه اجتماعی دارید واینکه گفته شود در کلاسی که استادش مرد هست راضی نیستم صحبت کنید اعتماد بنفس شما را وعزت نفستان را زیر سوال میبرد (فرض بگیریم استاد سوال کرد شما چه باید بکنید ؟)
بهترین راه صحبت کردن با ایشان در فضای دوستانه هست ودر صورت ادامه دار بودن این رفتار کمک گرفتن از از مشاور حرفه ای است