معیارهای ازدواج برای آقای خیلی متعصب

سلام من میخوام در اینده برای ازدواج اقدام کنم یسری معیار برای ازدواجم دارم مثلا دوست ندارم زنم شاغل باشه، دوست دارم حجاب داشته باشه و چادری باشه، رفیق باز نباشه، و علاقه ای هم به دانشگاه رفتنش ندارم و از اینجور چیزا.

من چطوری باید این خواسته هام رو بهش بگم تا بهش بر نخوره و قضیه رو از دید دیگه ای ببینه؟

خداروشکر شغل خوبی دارم و درامدم هم بد نیست دلیلی نمیبینم که زنم بخواد شاغل باشه و درامد داشته باشه

اگر شخصی که خواستگاریش میرم 18 سال یا کمتر باشه چطور باید مسئله دانشگاه رو باهاش عنوان کنم؟

خیلی از همکارام همه همسر شاغل گرفتن و به شاغل بودن همسر اینده تاکید دارن ولی من اصلا همچین حسی ندارم و با شاغل بودن مخالفم

ایا من بیمار هستم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 شغل کارمند وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما
درعنوان سوالتان خود را خیلی متعصب معرفی کرده اید .این نشان میدهد از نظر خودتان هم معیارهایتان منطقی نیست
البته موضوع بسیار مهم اینست که شما به چه دلیل مخالف شاغل بودن و دانشگاه رفتن همسرتان هستید آیا به این دلیل که جامعه قابل اعتماد نیست و ممکن است همسرتان آسیب ببیند و یا دوست ندارید همسرتان اذیت و سختی ببیند .
نگاهتان را باید به جایگاه زن تغییر دهید در صحبت هایتان جایی برای نظر طرف مقابلتان نبود فقط خواسته های شما مطرح بود یک زن موفق برای اینکه مادر موفقی در اینده باشد بهتر است در جامعه حضور داشته باشد البته نه حتما در جایگاه زن شاغل ولی در جایگاه زن تحصیل کرده در جایگاه فردی که کلاس ورزشی برود تفریح کند به علائقش توجه کند
توصیه میکنم برای اینکه بدانید چقدر دیدگاهتان‌متعصبانه ویا خیرخواهانه است قبل از ازدواج مشاوره فردی شوید
اگر به دلیل ترس از جامعه مخالف حضور همسرتان هستید بهتر است دیدگاهتان تغییر کند
همسر شما میتواند دانشگلاه برود تحصیلات عالیه داشته باشد ولی سر کار نرود البته این موضوع کاملا شخصی و بسته به نظر همسر اینده تان دارد
چراکه خیلی از خانمها هستند کهدشاغل بودن را دوست ندارند