چکار کنم مظلوم و ساکت نباشم?

سلام.من ۲۳ سالمه. خیلی ساکتم. همیشه تو هر جمعی قرار میگیرم همه دس میزارن رو نقطه ضعفم میگن تو چقد ساکتی. تو مظلومی. یکی یه متلکی بهم بندازه یا حرف بی احترامی بهم بزنه ساکت میمونم هیچ حرفی بذهنم نمیرسه. همین موضوع باعث شده بقیه هم ازم سواستفاده کنن.بخدا نمیتونم حق خودمو بگیرم. همیشه تو سریخورم. چکار کنم توسریخور و مظلوم و ساکت نباشم. چون خیلی جاها حقم خورده سده بخاطر این موضوع

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
این خصوصیت رفتاری بخاطر سبک فرزندپروری شما بوده است . شما در گذشته در محیطی بزرگ شده اید که نتوانستید خواسته تان را مطرح یا حقتان را بگیرید
در وهله اول مطالبی در مورد افزابش اعتماد بنفس را بخوانید
جلوی اینه باخودتان حرف بزنید . مثلا شرایطی را مجسم کنید که کسی به شما متلک‌می اندازد و تمرین کنید که اگر دراین شرایط باشید چه جوابی باید بدهید
سعی کنید مطالعه داشته باشید و وقتی در جمع افراد هستید موضوعی را برای بحث مطرح کنید مثلا یه مطلبی میخوندم در مورد ..... و نظر افراد را بپرسید
باخودتان تمرین کنید که در شرایط مختلف چه جوابهایی باید بدهید و به عبارتی جواب در استین داشته باشید نه اینکه وقتی در موقعیت فرار میگیرید بخواهید فکر کنید که چه بگویید