سلام خسته نباشید من ی پسر چهارده ماهه دارم ک فوق العاده مظلوم و نمیتونه از حق خودش دفاع کنه و همیشه از بچه های کم شن خودش کتک میخوره خوراکیا و وسایلشو میگیرن و تنها عکس العملش اینه ک بیاد تو بغل من گریه کنه بنظرتون باید چیکار کنم
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز کودکانی که از طرف والدین بسیار حمایت میشند و وابسته هستند در جمع هم سن وسالاشون نمیتونن از خودشون دفاع کنن سعی کنید کمتر حمایتش کنید وبیشتر فضایی رو ایجاد کنید که در گروه همسال قرار بگیره وبازی کنه مثل فضای پارک یا خانه کودک و ... هرچقدر مستقل تر باشه بهتر میتونه از خودش دفاع کنه. سن پسر شما خیلی کم هست ونمیشه بهش اموزش داد سعی کنید وقتی در کنار بچه های دیگه قرار میگیره قبلش یه توضیح کلی به همشون بدید مثلا با زبان کودکانه بگید زدن نداریم همه دوستیم باهاش تمرین کنید مثلا تو بازی وسیلش رو بگیرید وازش بخواید از خودش دفاع کنه یا ازش بخواید وسیله شمارو بگیره وشما از خودتون دفاع کنید تا یاد بگیره در این موقعیت چه رفتاری باید داشته باشه موفق باشید