سلام و تشکر از سیستم جوابدهی فوق العاده مفیدتون مادر 30 ساله ای هستم که سه ماهه باردارم . توی حاملگی اول دکتر توی ماه هشت بهم گفت قندخون لب مرز هست و باید رعایت کنی. پسرم با وزن 4و200 به دنیا اومد. این بار از ماه سه بهم گفته که جواب آزمایش برای دیابت بارداری لب مرز هست ( ناشتا 93)و باید رعایت کنی و دوباره برای 5هفته بعد برام آزمایش نوشتهوزنم 85 و قدم 165 هست. خواهشا راهنمایی کنید که رژیم نمونه برای من به چه صورتیه؟چه غذاهایی رو باید حذف کنم و جایگزینشون چیه و آیا کم کردن مصرف کربوهیدراتها یا افزایش پروتیین آسیبی به جنین وارد نمیکنه؟ ممنون
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام شما به احتمال زیاد در بارداری اول هم دیابتی بودید و نیاز به رژیم و دارو داشته اید که متاسفانه انجام نشده و شما فرزند بالای ٤ کیلو بدنیا اورده اید. توصیه اکید میکنم حتما با مراجعه حضوری و دریافت رژیم دقیق دیابتی و اموزش دیابت بارداری از بروز مجدد مشکل پیشگیری نمایید با احترام دکتر پیام فرح بخش