با سلام و خسته نباشید و تشکر از سایت مفیدتون ممنون میشم اگه نتیجه آزمایش غربالگری سه ماهه اولمو که تو آزمایشگاه نیلو انجام دادم برام تفسیر کنین age:30.8 years t 21 1:820 t18 1:9184 t13: 22376 weight: 52 gestational age: 12w+4d fbhcg: 31:00ng/ml corrected mom 1.01 pappa 3145 mu/l corrected mom 0.93 fetal heart activity :present fetal heart rate: 153 bpm crl: 61.8 mm twin 2 anatomy: n/a nuchal translucency: 1.1 mm nasal bone: present amniotic fluid: normal placenta: anterior 3 vessel cord: seen crown rump length: (crl): 61.80mm nt: 1.10 mm nb: present پیشاپیش از توجه شما بینهایت سپاسگذارم و برایتان آرزوی سلامتی دارم.
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم همه چی نرمال است اگر سابقه خانوادگی ناهنجاری ها را دارید سه ماهه دوم را انجام دهید در غیر این صورت با توجه میزان خطر مشکلی وجود ندارد این تستها 100% نیستند مقاله مربوط را در سایت مرکز مشاروه مامایی مهرآسا مطالعه کنید