ساکت بودن کودک شش ساله در مدرسه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 79 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام پسرم در خونه و مهمونی ها خیلی شیطونه اما در مدرسه خیلی ساکته پارسال پیش دبستانی میرفت معلمش هربار منو میدید میگفت پسرت خیلی ساکته اما درسش خوبه ، و مدادهاشو هم میجوئه ، مشکل از کجا میتونه باشه ؟ با معلمش صحبت کردم درمورد اینکه شاید کسی اذیتش میکنه اما گفت کسی اذیتش نمیکنه ، نگرانشم اگه امسال که میره اول اینقد ساکت باشه بچه ها اذیتش کنن میترسم اگه درس رو متوجه نشه دیگه از معلمش هم نخواد که دوباره تکرار کنه ، اینم بگم یادمه منم مدرسه که میرفتم خیلی ساکت بودم انگار یه غمی تو دلم بود بخاطر وضع مالی خودمو از بقیه کمتر میدیدم ، میخوام پسرم شاد و اجتماعی باشه لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما مامان عزیز. دلایل مختلفی میتونه در بروز این رفتار فرزندتون موثر باشه اما چیزی که در حال حاضر وجود یک نشونه بر اضطرابه پسرتون هست جویدن مداد و شاد نبودن اون هست. ابتدا محیط مدرسه و کلاس رو بررسی کنید و ببینید آیا ارتباطی که باید به خوبی بین معلم و فرزندتون یا دوستان و فرزندتون شکل میگرفته وجود داره یا فرزندتون معلمش رو‌ دوست نداره؟ موضوع دیگری که میتونید به اون توجه‌ کنید اینه که آیا زمانی که فرزندتون به پیش دبستانی رفت با رغبت از شما جدا شد یا گریه کرد و این روند چند روزی ادامه داشت؟ این موضوع میتونه نشون دهنده اضطراب و نگرانی کودک به خاطر دور‌شدن از شما و خونه باشه که در این صورت بهتره برای بردن و اوردنش به مدرسه همراهیش کنید و مطمنش کنید که حتما به خونه برمیگرده و قراره کلی بهش خوش بگذره.
برای بهبود ارتباطش در مدرسه سعی کنید خود فرایند مدرسه رفتن رو جذاب کنید به این شکل که خوراکی مورد علاقه یا خوراکی جذاب هر‌روز همراه پسرتون باشه، زمانی که از‌ مدرسه برمیگردید تایم هیجان انگیزی برای پسرتون باشه مثلا از قبل بهش بگید امروز که بیاییم‌ مدرسه دنبالت سر راه میریم پارک یا به طور‌ مثال در راه بستنی میخریم و‌ این قول را واقعا عملی کنید (در حد ۳-۲) بار در هفته.
از سوی دیگر درباره اتفاقاتی که در مدرسه میفته از فرزندتون بپرسید اسم دوستانش، بغل دستیش، بچه خوب کلاس، دوست جدید و ... و به این شکل ترغیبش کنید تا با شما تا حدی از موضوعات مدرسه حرف بزنه و در این شرایط از او بپرسید که خوب تو چی کار میکنی، با دوستت چه بازی ای میکنی؟ فلان بازی که بلدی به اون دوستتم یاد دادی؟ یا فلان خوراکی که داری رو به دوستتم تعارف کن و ...
با وجود این کارهایی که انجام میدهید به طور کلی اگر بچه شما بچه ی درونگرایی است تا حدی این رفتارها طبیعی است و ممکن است برای سازگاری در محیط جدید به یکسال تحصیلی زمان نیاز داشته باشد و این موضوع علاوه بر حمایتهای شما به هنر‌معلم برای برقراری ارتباط با فرزندتون و سایر عوامل محیطی نیز برمیگرده. موفق باشید

تجربه شما

یه دنیا ممنون 💚💚💚