مظلوم بودن کودک چهار ساله

سلام خسته نباشید

دخترم چهار سالشه طفلک خیلی مظلومه کلاس بردمش عملکردش خیلی خوبه زود یاد میگیره خیلی رضایت بخشه اما مظلومه دلم واسش میسوزه مربیش میگفت دخترت در خونه هم اینقدر مظلومه؟ 😔

البته کسی در پارک اذیتش میکنه دخترم جیغ میزنه از خودش دفاع میکنه ولی زود میزنه زیر گریه منم گریه ام میگیره

البته بی زبون و خجالتی نیست روابط عمومیش هم خوبه زود دوست میشه با همه

دوست دارم دخترم شرّوشور باشه اینقدر مظلوم نباشه چطوری باهاش برخورد کنم؟

سپاس از پاسخگوییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
برای اینکه بتوانم به شما کمکی کنم باید توضیحات بیشتری راجع به مظلوم بودن دخترتان ، در قالب مثال، بدهید. بنا به گفته ی شما، کودکتان نه خجالتی ست نه عملکرد پایینی دارد، می تواند از خودش دفاع کند، کم حرف نیست و روابط اجتماعی خوبی برقرار میکند. پس مشکل چیست؟! منظور از مظلوم بودن را کمی با مثال توضیح دهید. و برای اینکه سوال شما را مجدد به من اختصاص دهند لطفا اسم من را در سوالتان ذکر کنید.
با تشکر