بی غیرت بودن

سلام خسته نباشید من 20 سالمه چند ماهی میشه که با اقایی اشنا شدم و قصد ازدواج دارم. این اقا 30 سالشونه مادرشونو از دست دادن و پدرشون دوباره ازدواج کرده ایشونم با خواهر و بردارشون جدا از پدر زندگی میکنن .اقا بی غیرت هستن یعنی هر دفعه سر این موضوع میخوام جدا بشم ازشون اجازه نمیدن میگن دوس ندارم اینجوری باشم اما بازم بعد چند وقت سر این موضوع به مشکل بر میخوریم خیلی مرد خوب و مهربون و خوش اخلاقی هستن اما میگن من دوست دارم زنم توجه مردای دیگه رو جلب کنه .

چون خودشون میگن دوست ندارم اینجوری باشم من گفتم بره پیش روانپزشک تا مشکلشون حل شه ایشونم قبول کردن

بنظر شما این مشکل حل شدنی هست یا بهتره از این اقا سریع تر جدا بشم؟ ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیر
ایشان باید نزد روانشناس بروند و بهتر است حتما شما با روانشناس ایشان ملاقات داشته باشید
باتوجه به تفاوت سنی و مشکلاتی که عنوان گرده اید پیشنهاد میکنم بگویید که باید مشاوره قبل ازدواج انجام دهید
ایشان باید حضوری توسط روانشناس ارزیابی شوند