جریحه دار کردن غیرت همسر

سلام خسته نباشید

میدونم شاید مسخره به نظر برسه ولی چند مدت مدام فکرهای منفی به سرم میزنه همش انگار یک حسی منو به سمتی سوق میده که غیرت شوهرم رو جریحه دار کنم یا دلم میخواد یکی عاشقم بشه بدونم یکی دیگه غیر همسرم در این دنیا پیدا میشه که عاشق من باشه بیاد بگه دوستت دارم بهم ابراز علاقه کنه یا از قیافم تعریف کنه یا بهم توجه کنه در شبکه های اجتماعی برام عکس و کلیپ و متن بفرسته

دلم میخواد بهش ثابت کنم مردهای دیگه هم چشمشون دنبال منه

الانم خودم برای چند تا از فامیلای درجه یک عکس و متن میفرستم تا اونا هم واسم بفرستن

خیلی به شوهرم وابستم خودم 27 سالمه شوهرمم دو سال بزرگتر. غیر از اون با هیچ مردی حرف نمیزنم یا برخورد خاصی ندارم اما اون با چند تا از خانوم های فامیل که یک جورایی درجه یک هستن ولی نه خواهر سلام و احوالپرسی داره حتی شب بخیر صبح بخیر میگه عکس و کلیپ می‌فرسته حتی گاهی از الفاظ عزیزم در پیام هاش استفاده کرده به خدا بارها بهش گفتم دوست ندارم بفرستی میگه باشه چشم بخاطر تو اما باز میبینم فرستاده بعد هم میگه تو مریضی شکاکی بهم اعتماد نداری فکر می‌کنی دنبال ناموس مردمم خدا شاهده میدونم قرار نیست اتفاق بدی بینشون بیفته چون از این لحاظ بهشون اعتماد دارم اما حساسیتم دست خودم نیست چون دوران عقد چندین اشتباه بچگانه ازش سر زده که الان منو اینجوری حساس کرده

الانم واقعا کلافم فکر و ذکرم شده توجه بقیه مردها رو جلب کنم به هر شیوه ای که شده تا حسادتشو در بیارم تا تلافی کنم

با اینکه خودم شدیدا مقیدم اما میخوام تلافی کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
به نظر میرسه گذشته رو برای خودتون ح نکردید و به دلیل مسایلی که در دوران عقد با همسرتون داشتین بی اعتمادی کم کم ایجاد و موندگار شده و مرور اون اتفاقات بیشتر به این قضیه دامن میزنه بنابراین لازمه که در فرصتی مناسب و در آرامش با همسرتون صحبت کنید سعی کنید در مورد همه ی موضوعاتی که ذهنتون رو درگیر کرده در جلسات متعدد با همدیگه صحبت کنید و از احساستون توی اون مواقع برای همسرتون بگید و احساس ایشون هم بشنوید سپس انتظارات و نیازها و خواسته هاتون رو در مورد رابطه و زندگیتون بگید و همینطور در این موارد حوفهای همسرتون رو بشنوید و یک بار برای همیشه پرونده گذشته و اشتباهات رو ببندین چرا که تغییرپذیر نیست و فقط حال خوش الانتون رو هم خراب میکنه.
کار دیگه ای که باید انجام بشه مرزبندی رفتاری و ارتباطی شماست که باید با همسرتون این مرزها رو باهم مشخص کنید در هر زمینه ای و به ویژه جنس مخالف که گویا اکثر مشکلی که شما توضیح دادید بخاطر این قضیه ست.
اگر یکی از زوجین کار خطایی انجام میده، انجام اون کار توسط فرد دیگه به بهانه های مختلف مشکلی رو حل نمیکنه بلکه میتونه زمینه ساز مشکلات بعدی باشه بنابراین شما دست به مقابله به مثل نزنید و بجای اون کاملا منطقی در خصوص این مسایل با همسرتون صحبت کنید.
حتما به یه روانشناس به صورت حضوری مراجعه کنید و از افکار منفی و سایر علایمتون برای ایشون توضیح بدید و در مورد عدم اعتماد موجود در رابطتون راهکار بخواید تا مداخله برای شما و همسرتون و کمک به بهبود رابطتون شروع بشه.
شاد و پیروز باشید.